Kan De Menselijke Bronnen Worden Uitbesteed?

De recruitment proces begint lang voordat een vacaturestop besluit wordt genomen. De volgende vraag voor een bedrijf zou moeten zijn om al dan niet wenden tot het uitbesteden van diensten. Het uitbesteden van diensten kan bijdragen aan vermindering van de kosten en een beter rendement uit uw human resources.

Recrutering

Wervingskosten zijn een van de grootste uitgaven van human resources, met inbegrip van werving, selectie, training, compensatie, voordelen, en verzekeringen. Werving vindt plaats op alle niveaus van het bedrijf, met inbegrip van de instap, mid-level, senior management en bestuursleden.

Bedrijven moeten zich richten op het ontwikkelen van hun talent pool in plaats van het creëren van meer posities dan ze nodig hebben. Wanneer er minder beschikbare functies, de competitie voor potentiële werknemers is hevig. Outsourcing helpt bedrijven te laten groeien door het elimineren van deze wedstrijd.

Bedrijven moeten overwegen outsourcing als een optie, vooral als het gaat om menselijke hulpbronnen. Zij moeten zich wenden tot het uitbesteden om de kosten van werving de bedrijven om aandacht te verminderen en laat op het maken van de verkoop, het opbouwen van relaties, en de inkomsten te verhogen. Dit komt omdat de aanwerving vertegenwoordigt een hoge mate van investeringen.

Bedrijven die afhankelijk zijn van uitbesteed werving zijn het meest waarschijnlijk om de kosten van werving te elimineren. Outsourcing recruitment bedrijven in staat stelt om zich te concentreren op het maken van de verkoop, het opbouwen van relaties, en de inkomsten te verhogen. Het proces elimineert de kosten van het hebben van potentiële aanvragers betalen voor hun tijd.

Publieke en private wervingsbureaus bieden diensten die goed werken voor bedrijven die nodig hebben om nieuwe medewerkers in te huren. Deze bureaus zijn gespecialiseerd in het werven van mensen met specifieke kwalificaties en vaardigheden. Ze hebben ook een sterke reputatie als deskundig, effectief en efficiënt. De diensten worden geleverd om bedrijven te helpen werven effectief en selecteer de beste kandidaat.

De diensten van openbaar wervingsbureaus lopen sterk uiteen. Sommige bureaus zijn gespecialiseerd in het verlenen van diensten voor zeer gespecialiseerde gebieden, zoals medische en technische werving. Otherrecruitment bureaus zich richten op het werven van mensen met specifieke vaardigheden op verschillende gebieden.

Openbare wervingsbureaus kunnen diensten, waaronder een uitgebreide opleiding, gespecialiseerde tests antecedentenonderzoek en persoonlijkheidstesten bieden. Dit stelt bedrijven in staat om zich te concentreren op het verbeteren van hun werving inspanningen.

Bedrijven vinden het vaak dat het uitbesteden van hen geld kan besparen als het gaat om het werven. Een bedrijf moet in overleg met een recruiter voordat hij zich op een bureau ter recruitment diensten. Een recruiter zal beoordelen eisen van de ondernemingen, en bepalen of het de tijd en moeite om een ​​extern bureau inhuren waard.

Het inhuren van een agentschap te werven voor een bedrijf is vergelijkbaar met het inhuren van andere types van werknemers, zoals elektriciens, schilders, ingenieurs en accountants. De bedrijven zullen de nadruk leggen op het opbouwen van relaties met de aanvrager, zodat ze een relatie met potentiële werkgever van de aanvrager te ontwikkelen. De human resources bedrijven zullen er ook voor zorgen dat de aanvrager is ingehuurd voor de functie.

Wervingskosten zijn meestal hoger voor bedrijven die kiezen voor human resources professionals in te huren via een uitzendbureau. De meeste diensten van uitzendbureaus zullen een provisie in rekening brengen. Deze vergoeding is om de kosten van het beheer en de facturering het agentschap voor recruitment diensten te dekken.

Sommige bureaus bieden ook tijdelijke basis of full-time dienstverband. Het voordeel van het gebruik van een agentschap te werven is dat de kandidaat is al bekend met het bedrijf. Het is ook minder kostbaar om de diensten van een uitzendbureau gebruiken dan een full-time bureau, omdat het agentschap kan worden gecontracteerd voor een bepaalde periode van tijd.

Ook interessant

Human resources

Waarom de Opleiding van Uw Medewerkers van de Afdeling Human Resources Is Nodig?De Human Resources afdeling van een bedrijf is een van de belangrijks ...

Lees verder

Detachering

Hoe Maak Je Een Succesvolle Detachering AanvraagEen detachering is een term die verwijst naar het aannemen van tijdelijke krachten. Een bedrijf kan e ...

Lees verder

Interim

Interim-Oplossingen en Tijdelijke ManagersEen belangrijk onderdeel van elk bedrijf is human resources. Het is hier dat de toekomst van het bedrijf wor ...

Lees verder