Soorten Brandblussers

Brandblussers zijn ontworpen om te blussen branden van welke aard ook. Ze zijn zeer effectief bij gebruik in een brandoefening en zijn ontworpen om te werken met de kracht van water. Ze hebben verschillende types die u kunt kiezen uit.

Brand

Schuimbrandblustoestel - Schuimblussers zijn eenvoudig te gebruiken en zelfdovend. Zij zullen genieten van het vuur en de rook, zodat het niet kan verspreiden. Ze zijn bedoeld voor het blussen van kleine branden in uw huis dat waarschijnlijk niet zijn om de verspreiding.

Brandblusser Lights - Dit zijn lampen die zijn ontworpen om te kijken als gewone wandlampen. Ze zijn gemaakt van kunststof, kunststof platen en polypropyleen. De lamp heeft een lamp die gevuld is met water, propaan en zuurstof. Wanneer deze lampen zijn op een chemische reactie gebeurt waar de brand is veroorzaakt om uit te gaan.

Fosfaat Brandblusser - Dit type blusser is ontworpen om te helpen omgehakt de schade, van welke brand op dezelfde manier als een rubberen handschoen. Deze materialen zullen de warmte die het vuur om het zich verspreidt omringt absorberen. De warmte van de vlammen wordt geabsorbeerd en de vlammen niet verspreiden alsof ze zou doen als het vuur was in de lucht.

Kooldioxidebrandblustoestel - Het is veel makkelijker om een ​​brand dan chemicaliën te blussen en het heeft ook geen nadelige invloed op het milieu. Deze blusser werkt door het vrijkomen van kooldioxide in de lucht die zorgt voor de verbrandingsreactie. Dit is een meer milieuvriendelijke manier om zich te ontdoen van een brand dan het gebruik van chemicaliën.

Kooldioxidebrandblustoestel - Dit is een ander type brandblusser dat je moet in staat zijn om op elk moment te gebruiken. Dit type blusser is een alternatief voor kooldioxide, dat geen werkelijke invloed op het milieu heeft. Als er brand is in een elektrisch apparaat, kon het vuur worden gedoofd Byusing dit brandblusser.

Carbon-luchtzuiveringssysteem - Deze blusser heeft een air-stralen systeem dat helpt om uit te blazen elke brand. U kunt deze blusser gebruiken voor elk type van brand in elke plaats waar het enige dat gebruikt kan worden is lucht. Als het vuur brandt ergens dat niet voorzien heeft, kan deze blusser de brand te blussen.

Direct Impact Extinguisher - Deze blusser is zeer geschikt voor de veiligheid in het geval van een auto-ongeluk. De impact van de explosie zal blussen elke brand op de weg of met de auto. Dit kan gebruikt worden eventuele kleine branden die zich voordoen in een auto en het milieu te blussen.

Debris Extinguisher - Dit brandblusser werkt net als een bezem in een bezemkast. Elke puin gevangen in brand zal worden gebracht met het gebruik van water en chemicaliën. Deze blusser is zeer geschikt voor het afdekken van een brand. Het is ook erg handig voor het opruimen na een brand.

Nozzle Water Extinguisher - Dit brandblusser wordt gebruikt om kleine branden op plaatsen die geen water of een andere bron van brandblussers moeten blussen. Bijvoorbeeld, een benzinestation met een kleine propaan brandblusser. Water uit het mondstuk van deze blusser is gespoten in het vuur dooft. Het bespaart u tijd en geld.

Losse deksel brandblussers - Deze soorten brandblussers minder dan 6 cm in hoogte en zijn gemonteerd op een stuk plexiglas dat in het midden van de kamer. Het vuur is geblust door de invoering van het plexiglas tussen de kamer en het vuur. Dit werkt goed voor kleine branden die in meubels, stoffering en andere items die licht in gewicht zijn.

Brandblussers die gebruik maken chemicaliën zijn krachtiger dan brandblussers die gebruik water. Voor een brand te worden gezet, moet het warmte, dat de chemische stoffen te reageren met de zuurstof hebben. Je moet er zeker van zijn dat u de juiste blustoestel voor het type brand alvorens het te gebruiken.

Ook interessant

Security

Wat U Moet Weten over het Inhuren van beveiligersBewakers nodig zijn voor een breed scala van bedrijven. Het kan elk soort bedrijf of een winkel te z ...

Lees verder

Brand

Soorten BrandblussersBrandblussers zijn ontworpen om te blussen branden van welke aard ook. Ze zijn zeer effectief bij gebruik in een brandoefening en ...

Lees verder

Toegang

Waarom Is Toegangscontrole Belangrijk?Wat is de belangrijkste functie van de toegangscontrole op uw netwerk? Dit is vaak een belangrijke vraag aan uw ...

Lees verder