Het Internet is voortdurend in beweging en groeit. De Pi zal kunnen houden met de veranderingen. Hoewel het misschien een beetje duur, de voordelen en de voordelen van de Raspberry Pi zijn niet te ontkennen. Wat Zijn de Voordelen van het Gebruik van een Raspberry Pi Voor Elektronica?

Met behulp van een Raspberry Pi voor de elektronica heeft vele voordelen dat de meeste mensen zich niet realiseren. Lees verder om te leren over een paar van de meest interessante aspecten over de Raspberry Pi en hoe het kan worden gebruikt in veel verschillende toepassingen.

Energieverbruik. De allereerste voordeel van het gebruik van de Raspberry Pi is een zeer laag stroomverbruik. Een enkele Raspberry Pi verbruikt ongeveer drie keer minder energie dan een Raspberry Pi Plus.

Alle elektronische componenten moet een goede verbinding. De elektronische componenten van de framboos Pi zijn ondergebracht in een plaat die direct is gebonden aan het moederbord. Dit betekent dat als u wilt in staat zijn om een ​​nauwkeurig beeld van het circuit aansluitingen te krijgen, dan moet je het handmatig doen.

Hoewel de Raspberry Pi oorspronkelijk is ontworpen voor gebruik met Linux, zijn er een aantal manieren om het te gebruiken met Windows. U kunt het aan uw desktop met behulp van USB of u kunt het te hechten aan een muis. Het kan gebruikt worden voor vele taken die voorheen alleen mogelijk was met een PC.

Bluetooth is een belangrijk onderdeel van de Linux-wereld. Omdat de framboos Pi zo'n klein apparaat, heeft beperkte mogelijkheden. Echter, een draadloos toetsenbord of muis aansluiten. Hierdoor kan de Raspberry Pi tot een krachtig hulpmiddel voor hardware hackers zijn. Met Bluetooth, kan je Raspberry Pi een computer dat bijna alle software die draait op uw pc kunt gebruiken.

Een van de grote voordelen van de Raspberry Pi is dat het kan worden gebruikt als een datalogger. Het kan worden aangesloten op een PC en worden gebruikt om een ​​record tijd, energie, en nog veel meer. U kunt dan analyseren deze logboeken en uit te vinden waar uw pc's besteden de meeste tijd. U kunt ook instellen wat software die zal toezien hoeveel stroom wordt gebruikt door de computer.

De Framboos Pi is zeer klein en bestaat grotendeels uit elektrische componenten. Deze componenten kunnen eenvoudig worden vervangen door degenen die kunnen worden gekocht bij de plaatselijke elektronicawinkel. U kunt zelfs de plaats van de werkelijke Raspberry Pi zich met degenen die voor minder dan $ 100 beschikbaar zijn. De volgende keer dat je winkel voor elektronica, bedenk dan dat de Raspberry Pi is het enige wat je nodig hebt om te kopen zal zijn.

U kunt de software toe te voegen aan de Raspberry Pi om het meer functionaliteit te geven. U kunt programma's die het mogelijk maken de Raspberry Pi aan elke taak die uw pc kan uitvoeren uitvoeren schrijven. Zo kunt u het programma van de Raspberry Pi om onderzoek te doen aan een universiteit. U kunt ook lopen vele geavanceerde programma's op de Raspberry Pi, zonder deze aan te sluiten op een PC.

De meeste versies van de Raspberry Pi kan worden gebruikt op elke computer. Hoewel het het beste om het te gebruiken met een computer die een goede videokaart heeft, kan het ook gebruikt worden met oudere computers. U kunt zelfs een SD-kaart toe te voegen aan uw computer om het te gebruiken met een oude laptop.

Aangezien de framboos Pi is iets duurder dan andere besturingssystemen, wordt vaak gebruikt in combinatie met een ander systeem. U kunt verschillende programma's op uw Raspberry Pi lopen en geen zorgen te maken over een tekort aan geheugen. Elk programma zal draaien op dezelfde snelheid en ze zullen allemaal de zelfde hoeveelheid geheugen.

Met behulp van een op Linux gebaseerd besturingssysteem op een computer waarop Windows geïnstalleerd is een goed idee. Op deze manier kunt houden alles samen te werken. Zelfs als je een laptop met Windows te kopen, kunt u de Raspberry Pi nog steeds gebruiken om een ​​aantal van uw favoriete Linux-programma's te draaien.

Etech elektriciteitswerken is een bedrijf met een verstand toon. Met onze ervaring en expertise kunnen wij elk elektrisch probleem oplossen. Van het aansluiten van een schakelmateriaal tot het installeren van een groot elektrisch project. Bij Etech elektriciteitswerken staan ​​klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten -Hoe Vind je de BesteAls u denkt aan het kopen van een aantal elektrische componenten, zul je merken dat je moet een beetje o ...

Lees verder

Raspberry PI

Het Internet is voortdurend in beweging en groeit. De Pi zal kunnen houden met de veranderingen. Hoewel het misschien een beetje duur, de voordelen en ...

Lees verder

Alarm systemen

De Voordelen van het Gebruik van alarmsystemenZoals de naam al doet vermoeden, zijn alarmsystemen opgezet om toezicht te houden en te beschermen eigen ...

Lees verder