Wat Zijn de Verschillende Soorten van PC-Randapparatuur?

Bent u van plan om een ​​nieuwe pc-randapparatuur voor uw systeem aan te schaffen? Als dat zo is, dan is de hardware die je gaat om aankoop zal een belangrijk aspect van uw systeem. Hieronder volgt een kort overzicht van de verschillende types van pc-hardware en hoe ze zal uw pc prestaties beïnvloeden.

Pc Randapperatuur

In termen van hardware, zijn er drie grote categorieën. De eerste is de randapparatuur die gaan werken met uw moederbord en de tweede is uw eigen hardware die zal worden aangesloten op uw moederbord. De derde categorie is de buitenkant hardware dat ook op uw computer is aangesloten.

Het grootste deel van de randapparatuur die er zijn zijn bedoeld om uw computer te ondersteunen en een specifieke functie uit te voeren. Deze functies kunnen heel specifiek zijn of ze kunnen worden meer gegeneraliseerd. In veel gevallen wordt het moederbord als de hoofdprocessor van het systeem. Randapparatuur die er zijn over het algemeen ontworpen voor gebruik met het moederbord en extra verwerkingsvermogen.

Er zijn een aantal speciale soorten randapparaten die specifieke functies hebben en kunnen direct worden aangesloten op het moederbord. Deze staan ​​bekend als processors en zijn ontworpen om de prestaties van het systeem te verbeteren.

De randapparatuur is vastgehecht op het moederbord via een verbinding die zich aan de achterzijde van het moederbord. Dit zijn degenen die u direct kunt kopen bij uw hardwarefabrikant.

De enige uitzondering hierop is als je gaat worden ter vervanging van het moederbord. De processors die u kopen bij uw hardwarefabrikant kan direct worden geïnstalleerd op het moederbord, maar je moet kijken voor processors die een geïntegreerde functie kunt u deze direct worden aangesloten op het moederbord kan hebben.

De derde categorie van PC-randapparatuur is de externe computer randapparatuur. Dit zijn apparaten die zullen worden aangesloten op de computer alswel fysiek worden aangesloten op het moederbord. De meerderheid van deze worden gebruikt om audio / video ondersteunen.

Er zijn vele redenen voor u externe computer randapparatuur gebruiken. U kan nodig zijn om een ​​muis, toetsenbord, printer, of de geluidskaart bijvoorbeeld te krijgen.

Als je gaat worden met behulp van audio / video-kaarten of je gaat aan de behoefte van geluidsapparatuur dan zul je nodig hebt om apart worden aangeschaft die. Echter, als je gewoon op zoek bent naar een extra ingang dan kunt u de randapparatuur te gebruiken in combinatie met de externe apparaten en nog steeds uw systeem te draaien zonder problemen.

Een probleem met het gebruik van externe apparaten is dat ze vaak kunnen interfereren met de werking van uw moederbord. Dit komt omdat ze kunnen interfereren met de signalen die komen door je moederbord. Hoewel dit niet per se een probleem, kan het problemen voor de computers en de systemen die u gebruikt veroorzaken.

Sommige systemen zijn ontworpen om te kunnen apparaten zoals printers, audio / video-kaarten, Ethernet-kabels en internet aansluitingen zonder interferentie accepteren. Echter, de meeste mensen vinden dat ze nodig hebben om extra apparaten te kopen om hun systemen goed werken.

Als je gaat om een ​​aantal pc-randapparatuur te kopen voor uw systeem, zorg ervoor dat u een goed begrip van hoe deze apparaten gaan bedienen. Velen van hen vereisen specifieke software of drivers te installeren op uw computer. Zorg ervoor dat je leest de handleiding van het randapparaat dat u gaat kopen om ervoor te zorgen dat u weet wat te doen als u aan de slag met behulp van het apparaat.

Ook interessant

Hardware

Hoe Medewerkers in te Huren bij een bouwmarktAls we denken aan een ijzerhandel, denken we meestal aan mensen die werkzaam zijn in de rug, achter de t ...

Lees verder

Computers

De Verschillende Onderdelen van ComputersComputers zijn bijna overal, en het bedrag van de gadgets op de markt die kunnen communiceren met computers i ...

Lees verder

Print Scan En Copy

Het maken van een Kopie op Uw ComputerVeel bedrijven maken de fout te denken dat als hun printer kan afdrukken, dan hebben ze de laatste stap in hun ...

Lees verder