Print Scan En Copy

Het maken van een Kopie op Uw Computer

Veel bedrijven maken de fout te denken dat als hun printer kan afdrukken, dan hebben ze de laatste stap in hun vermogen om af te drukken gemaakt. Maar wat de meeste mensen zich niet realiseren is dat zodra het drukproces is voltooid, alle gegevens in uw bestand wordt nog steeds verloren! Het bestand is nog maar het begin - de bestanden die u op uw computer opgeslagen, worden ook verloren! Zonder de op de computer opgeslagen gegevens, is er geen manier om een ​​duplicaat van uw bestand te maken. Het is deze zelfde concept dat kan maken met behulp van software zoals PC Print scannen en kopiëren zo frustrerend!

De basisstappen van het kopiëren en scannen zijn hetzelfde: u een afbeelding of een document te zetten in het systeem, druk op de knop, en wanneer het systeem een ​​duplicaat kopie van de gegevens verwerft, leidt het tot een bestand op de computer voor opslag. Het resultaat, hoewel, zijn zeer verschillend. Als het systeem is een normale printer, drukt het alleen uit het digitale bestand om een ​​paar blanco pagina's van papier, zonder dat u een duplicaat van uw bestand te produceren.

Als uw systeem in feite een duplicaat van uw oorspronkelijke kopie kan maken, dan is het wel een "copier." Dit type printer doet al het werk dat nodig is om een ​​duplicaat te produceren, terwijl slechts toegang tot een enkele pagina van uw oorspronkelijke bestand en te vervangen door een duplicaat.

Bij het uitvoeren van een "copier," uw computer is voortdurend het nemen van de informatie uit het oorspronkelijke bestand en schoot het bestand op de harde schijf voor opslag. Het probleem is dat zodra de harde schijf vol is, zal er niets meer voor u om te kopiëren, zodat u met een back-up van uw dossier.

Nu, hoewel je misschien denkt dat je kunt uw exemplaar gebruiken om uw origineel te reproduceren, kun je niet. Al uw gegevens worden vernietigd. En omdat er geen exemplaar op zijn plaats, kan niemand zeggen of het oorspronkelijke exemplaar werd gemaakt op een harde schijf of een printer, wat betekent dat zelfs als de oorspronkelijke exemplaar werd gemaakt op een printer en gekopieerd op een computer, is er geen manier om te weten wie eigenlijk de oorspronkelijke kopie gemaakt. !

Dat is de reden waarom we nodig hebben om een ​​programma "printen scannen en kopiëren" krijgen om ons in staat om iets dat we eerder niet konden doen. - het creëren van een duplicaat van een bestaande kopie. door het creëren van een kopie van een origineel beeld-bestand en op te slaan op onze computer. Dan kunnen we het een label als een duplicaat te geven.

Dus, wat houdt dit precies in? Nou, de eerste keer dat u probeert om een ​​beeld te reproduceren met een kopie op uw computer, zult u niet in staat zijn om. Wat u kunt doen, is echter te scannen en kopiëren van een afbeelding om uw CDR-brander, zodat u het originele exemplaar kan houden en maak een kopie terug naar uw computer op uw eigen.

Dit is hoeveel mensen dubbele exemplaren van hun beeldbestanden hebt gemaakt in het verleden. Ze kopieert het beeldbestand over aan hun CDR brander, zet het oorspronkelijke beeldbestand op de CDR, dan branden de CDR naar een lege schijf. Dit CDR brander programma in staat zal zijn om uw CDR lezen en zet uw originele beeld naar een formaat dat het kan worden gebrand op.

Echter, het enige probleem met deze methode is dat de kopie alleen kan worden gemaakt van één kopie. Wilt u een ander exemplaar van dezelfde foto te maken op een CDR brander, moet u het tweede exemplaar aan de computer zelf het tweede exemplaar op de computer kopiëren en vervolgens te verbranden.

Dit kan gedaan worden met elk type computer die toegang hebben tot een hele CDR brander, zolang het de mogelijkheid heeft om te schrijven en te lezen van het beeld. De meeste computers zijn in staat dit te doen.

Echter, als je een computer die de software die nodig is om een ​​kopie op de CDR kopiëren heeft nodig heeft, moet u een speciale CDR brander die u zal toelaten om een ​​duplicaat te maken op uw computer aan te schaffen. Je moet ook de juiste software op uw computer die in staat is om een ​​kopie te maken.

Gelukkig zijn alle computers van vandaag kan een kopie van een beeld op CDR te maken. Zelfs de meest elementaire PC met een CD branden van toepassing kan. Veel nieuwere machines zullen zelfs het voor u doen. Als u geweest bent op zoek naar een manier om uw foto's te dupliceren zonder het gebruik van het printen scannen en kopiëren programma, is het mogelijk met een beetje geduld en volharding.

Ook interessant

Hardware

Hardware: alles wat je moet weten over technische apparatuurAls je een computer gebruikt, een telefoon hebt of een technisch apparaat gebruikt, dan w ...

Lees verder

Computers

De Verschillende Onderdelen van ComputersComputers zijn bijna overal, en het bedrag van de gadgets op de markt die kunnen communiceren met computers i ...

Lees verder

Print Scan En Copy

Het maken van een Kopie op Uw ComputerVeel bedrijven maken de fout te denken dat als hun printer kan afdrukken, dan hebben ze de laatste stap in hun ...

Lees verder