Wat Is Bio-Vriendelijke Leven?

Door nu, velen van ons hebben gehoord van de zogenaamde "Green Building Code" en Bio-Friendly Living. Niet iedereen is bekend met deze termen; dus laten we proberen om ze een beetje verder te definiëren. Als u niet zeker weet wat Bio-Friendly Living middelen, we zullen uitleggen.

Bio Ecologisch Wonen

Bio: De term 'bio' in feite betekent dat de biologische en verwijst naar dingen of substanties. Dus in dit geval is het verband met levende wezens die we kunnen aanraken of handvat. Als je ooit een appel, bijvoorbeeld, is het bio-materiaal hebben aangeraakt.

Groen: Een 'groene' gebouw of meubelstuk wordt meestal vervaardigd in een fabriek in plaats van on-site. Ze zijn meestal geproduceerd met minder schadelijke of vervuilende stoffen dan een conventionele post. Sommige producten kunnen ook gebruik maken van alternatieve, recyclebare materialen. Deze worden in de volksmond bekend als 'groene' producten.

Bio-Friendly Living: Dit is een andere term die gebruikt wordt bij de productie van bouwmaterialen. Dit woord 'vriendelijke' betekent dat het materiaal niet schadelijk voor het milieu of de menselijke gezondheid. Dit betekent dat ze zijn natuurlijk afbreekbaar, zeer licht, en kan gemakkelijk worden gereinigd.

Veel van deze materialen worden gebruikt voor hun fysieke eigenschappen. Zo worden ze vaak gemaakt van milieuvriendelijk hout. Ze worden ook vaak gemaakt van gerecycled plastic, evenals een aantal gerecycleerd papier.

Bij het gebruik van deze producten is het belangrijk om op te merken dat sommige stoffen die gevaarlijk zijn voor u en anderen kunnen zijn op de bouwplaats. Sommige van deze zijn fosfaten, asbest en silica. Dit zijn een paar van de dingen die je bewust van moet zijn bij het kiezen van bouwproducten.

Je moet ook rekening mee houden dat sommige bouwmaterialen schadelijk zijn voor uw ogen, huid of longen kan zijn. Voorbeelden hiervan zijn els, ceder, redwood, eiken, teak, en cipressen. Ook wanneer het onderdeel wordt teruggevoerd, kan het nog steeds bevatten lood, vinyl en andere toxinen.

Er zijn ook enkele materialen die niet biologisch afbreekbaar zijn, zoals bleekmiddel en bepaalde pesticiden. U moet zich ook bewust dat, als regel, stoffen beschouwd als "recyclebaar" misschien niet herbruikbaar; Echter, in sommige situaties, zijn er producten die kunnen worden hergebruikt nadat ze zijn opgebruikt.

Bijvoorbeeld polyurethaanschuim is zowel biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Het is echter nog steeds mogelijk om deze producten te hergebruiken als ze eenmaal zijn gebruikt. Als u zich zorgen maakt over een product niet biologisch afbreekbaar, wees niet bang om het bedrijf wat het materiaal is samengesteld uit te vragen; omdat de Nationale Do-It-Yourself Conference (NDIC) beveelt aan dat een product is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare materialen.

Elk product dat is gebouwd met giftige chemische stoffen moeten volledig worden vermeden ten koste van alles. Hoewel deze producten milieuvriendelijker dan conventionele worden beschouwd, zijn er nog een heleboel van chemische stoffen die betrokken zijn bij de bouw die niet erg goed voor de aarde.

Bouwbedrijven moeten ervoor zorgen dat ze geen ongewenste stoffen vrijkomen in de lucht, water of bodem. Bovendien zouden chemische stoffen worden gebruikt in de producten kunnen ook schadelijk voor het milieu als ze niet goed gebruikt. Als het gaat om de gebruikte materialen in de bouw, alles kan worden gemaakt van, zelfs met behulp van items die giftig zelf.

Bio vriendelijke leven is een manier om producten die gezond en vriendelijk voor het milieu te creëren. Al vele jaren zijn ze met behulp van kunststoffen en andere milieuvriendelijke materialen om alles van huizen en gebouwen om meubels en andere benodigdheden te maken. Tegenwoordig is het niet moeilijk te zien waarom deze praktijk zo populair is geworden.

Ook interessant

Bouw

BouwBouw is een van de oudste menselijke beroepen en blijft zich voortdurend verbeteren. Bouwen is een gevorderde activiteit, variërend van grote comp ...

Lees verder

Bouwafwerking

BouwafwerkingBouwafwerking is een essentieel onderdeel van bijna elk bouwproject, van kleine verbouwingen tot aan het bouwen van een volledig nieuw ge ...

Lees verder

Bouwmaterialen

BouwmaterialenDe bouwsector is gegroeid van een niche-industrie naar een volgende markt met miljarden omzet. Bouwmaterialen zijn een belangrijk onderd ...

Lees verder

Bouw

Interessante links