Elektriciteit en Automatisering

Er zijn een aantal manieren om de productiekosten en gebruik in de bouw en productie te verminderen. Elektriciteit en automatisering kunnen helpen met deze besparingen, en kan zelfs zorgen voor schaalvoordelen. Automatisering kan helpen verminderen fysieke arbeid kosten, verbetering van de kwaliteit van de output, en kan zorgen voor een grotere flexibiliteit in het beheer van productieprocessen.

Elektriciteit En Domotica

De productiekosten van elektriciteit in fabrieken grote schaal kan oplopen tot 20% van de totale kosten van het product. Automatisering kan verminderen de noodzaak voor veel medewerkers en zorgen voor een betere controle over de productiviteit. Automatisering is bijzonder effectief in dergelijke high-volume productie-omgevingen waar arbeid is niet zo belangrijk als het is in kleinere operaties.

Wanneer u een productie-proces te automatiseren, het is net zo gemakkelijk om een ​​hele taak te controleren als het is om een ​​enkel individu te kijken. Met het oog op de individuele werknemers te controleren, zou je moeten inhuren en opleiden van elke werknemer, en zelfs als je een soort van arbeidskrachten, zou u dat loon verdeeld onder alle werknemers in het zwembad. Dit is inefficiënt en ongewenst.

Met automatisering, kunt u echter een heel systeem te gebruiken voor het bijhouden van de productiviteit van uw gehele personeel te houden. Bijvoorbeeld, kunt u een persoon bij elke stap van het productieproces, van begin tot eind, die de taak automatisch kan voltooien. Dit zal u toelaten om elke werknemer afzonderlijk te trainen, zonder te interfereren met de productiviteit van het hele systeem.

Uw arbeid pools kunnen ook profiteren van automatisering. In plaats van te trainen en te betalen een aparte arbeid zwembad om een ​​proces te overzien, kunt u ze allemaal hetzelfde werk te doen en een commissie te betalen aan een algehele automatiseringssysteem voor iedere werknemer die een opdracht is voltooid. Vervolgens kunt u besparen op de arbeidskosten in verband met het toezicht op een aantal leden van de Pool.

U kunt uzelf automatiseren om de kosten van het gehele proces te verminderen door het gebruik van meerdere databronnen. Als u een bouwproject running bent, kunt u een PLC of een ander automatiseringssysteem te gebruiken om je voortgang op video of andere middelen te kijken. U kunt ook een design software programma dat door het proces automatisch wordt uitgevoerd en u voorzien van rapporten die u informatie over elke stap in het proces te gebruiken.

Automation kunt u ook geld besparen door het elimineren van kostbare vertragingen. Als u een probleem met de apparatuur of moet maken wijzigingen in een machine hebben gehad, kunt u meteen laten herstellen en hebben uw productieproces op volle capaciteit. Door het hebben van alles up and running op tijd, kunt u besparen op de kosten van het vervangen van de machine, zelfs als u hebt om het volledig te vervangen.

Er zijn softwareprogramma's die houden van al uw productie in real-time kan houden. Deze software programma's kunnen u voorzien van een gedetailleerd overzicht van hoeveel stuks u hebben geproduceerd, toen ze werden gemaakt, hoe lang het duurde om ze te maken, en zelfs hoe lang het proces duurde. Door te kijken naar dit soort informatie kunt u precies zien wat er mis ging en pas uw processen zodat hetzelfde probleem niet opnieuw voordoen.

Elektriciteit en automatisering kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, variërend van de consument tot de industriële automatisering. Automatisering kan gebruikt worden in alle bedrijfstakken om de productiekosten te verminderen en verbeteren van de kwaliteit van de output. Veel automatisering programma's zijn ontworpen om specifieke productie-eisen te voldoen, en kan zelfs worden aangepast aan de behoeften van een heel andere industrie te voldoen.

Bijvoorbeeld, in de bouw, kan automatisering helpen met de productie van grote structuren. In plaats van te wachten tot de laatste minuut om het stuk op de site te krijgen, bijvoorbeeld, kunt u een stuk dat is pre-en-klare nemen en breng het naar de bouwplaats op een stuk van apparatuur die een label kan lezen, herkennen een universele code, en breng het materiaal rechtstreeks naar het bouwterrein. Eenmaal daar, kan worden ingesteld door de aannemer voor de bouw begint en snel uitgevoerd.

In een high-volume productie-omgeving, waar de werknemers niet gedurende de tijd die wordt besteed aan de voorbereiding van de items voor de scheepvaart, elektriciteit en automatisering kan nog steeds worden gebruikt fysiek aanwezig is. In plaats van het product uit het magazijn naar de werkvloer, kunt u machines die zullen "manipuleren" de items om ervoor te zorgen dat de stukken naar buiten komen recht uit het magazijn, waar ze werden gemaakt gebruiken. tot op de werkvloer, waar ze zal worden afgewerkt.

Veel van deze machines zijn die vandaag beschikbaar zijn en kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Met behulp van elektriciteit en automatisering, kunt u uw producten in een tijdig en houd uw kosten laag.

Ook interessant

Bouw

BouwBouw is een van de oudste menselijke beroepen en blijft zich voortdurend verbeteren. Bouwen is een gevorderde activiteit, variërend van grote comp ...

Lees verder

Bouwafwerking

BouwafwerkingBouwafwerking is een essentieel onderdeel van bijna elk bouwproject, van kleine verbouwingen tot aan het bouwen van een volledig nieuw ge ...

Lees verder

Bouwmaterialen

BouwmaterialenDe bouwsector is gegroeid van een niche-industrie naar een volgende markt met miljarden omzet. Bouwmaterialen zijn een belangrijk onderd ...

Lees verder

Bouw

Interessante links