Werflamp

Het kiezen van de Juiste Soorten verlichting voor Uw tuin Lamp

De meest voorkomende lamp gebruikt in yards en bouwplaatsen, alsook in decoratieve voordeuren en entrees is de tuin of veranda licht. Dit type van licht zal helder genoeg om de sfeer van uw tuin en uw huis te verbeteren en zijn duurzaam genoeg om de harde elementen die kunnen worden aangetroffen op bouwplaatsen te weerstaan.

Outdoor lampen voor uw tuin kan worden gemaakt van light-emitting diodes (LED's), waterdicht acryl, of gloeilampen. Voor de decoratie, de meest populaire is een witte, zonne-energie, blad-vering, marine-grade plastic yard licht. Dit type lamp heeft als extra voordeel dat het een beetje duurder dan andere verlichting oplossingen, maar het is zeker de investering waard.

Sommige materialen en ontwerpen van buitenverlichting voor uw tuin gemiddelde af te geven een elektrische bron om hulp te verlichten het gebied. Deze omvatten-bar kapotte verlichting, zonne-energie spotlight bollen, en de buis-achtige halogeen straatverlichting. Deze soorten lampen zijn ontworpen om te werken door het creëren van een miniatuur generator die de energie van de zon zal gebruiken om in- en uitschakelen. Het is belangrijk te onthouden dat de zon alleen zal produceren stroom voor uren aan een stuk, dus je moet er zeker van zijn dat je genoeg daglicht zal moeten om de lamp voldoende stroom op te wekken.

Eén armatuur voor uw tuin is de geel-shingled lantaarn. Dit zal een aangename sfeer te creëren op een zonnige dag, omdat het wordt geleverd met een kleine ventilator aan de bovenkant.

Garden lampen zijn een prachtige manier om schoonheid toe te voegen aan uw outdoor woonkamer. Wanneer het denken over tuinverlichting, bedenk dan dat als de kleur is een belangrijk onderdeel van uw decoreren thema, zal uw tuin profiteren. Hier zijn een aantal ideeën over hoe accentverlichting tuin:

Rood en oranje accenten gaat samen groot. Een rood en oranje bloembed lamp is een mooie aanvulling op elke tafel, of als een nachtlampje. Een centraal punt dat ziet eruit als een vaas met bloemen groot zou kijken met dit soort lamp, als zou een muur gemonteerde, rode votive kaars.

Rose lampen zijn een leuke en romantische manier om breng een beetje kleur aan uw terras. Een voordeel van de roos stijl is dat het zorgt voor extra verlichting om uw tuin en is eenvoudig te plaatsen voor mensen om je te zien. Een roos muur licht kan ook een mooi accent aan uw terras of keuken gebied. Het toevoegen van een mooie tuin schans zou ook wat karakter toe te voegen aan uw omgeving.

Tuinverlichting zijn een geweldige manier om planten in uw tuin te markeren. Addings van een landschap functie, zoals een fontein kan een prachtige middelpunt voor uw tuin te maken. Ook het toevoegen van enkele hekken of andere landscaping functies zoals een fontein bekroond boom is een geweldige manier aan te trekken en te verbeteren aandacht voor uw tuin.

Outdoor kerstverlichting en LED-buitenverlichting zijn erg populair en effectief. Deze lampen komen in een grote verscheidenheid van stijlen en kleuren en zijn een populaire vaste waarde in yards en bedrijven over de hele wereld. Enkele tips voor het kopen van verlichting:

Lantaarns zijn de meest voorkomende vorm van licht voor gebruik buitenshuis. Lantaarns bieden een zeer eenvoudig ontwerp en eenvoudige manieren om fit in een veel licht in een gebied. Lantaarns komen in een verscheidenheid van stijlen zoals vierkant, rond, langwerpig, en achthoekig, alsmede het gebruik van verschillende materialen zoals papier, kunststof, aluminium, metaal en glas.

Een belangrijke regel om te onthouden bij het kiezen van lantaarns is dat ze correct moeten worden geëtiketteerd. Een goede lantaarn wordt geleverd met een kwaliteit LED-lamp, hetzij zonne- of niet-zonne-energie. Elke lantaarn zal automatisch worden geleverd met een aanbevolen aantal lumen. Er zijn vier verschillende soorten lantaarns beschikbaar en voor elk type zijn er verschillende Lumen nummers om u te helpen de juiste keuze voor uw yardor gebied te bepalen.

Ook interessant

Bouw

Bouw Behoeften van Verschillende Soorten HuizenDe bouw is een noodzakelijke activiteit in elk huishouden. Huizen, moeten fabrieken, auto's, machines, ...

Lees verder

Bouwafwerking

Soorten StukadoorsBepleistering is een rommelige baan, maar een die kan worden zeer de moeite waard. Het is ook een van de meest tijdrovende taken di ...

Lees verder

Bouwmaterialen

De bouw Gebruikte Materialen in de BouwDe constructiematerialen die worden gebruikt in de bouw van staat tot staat. Algemeen constructiematerialen die ...

Lees verder

Bouw

Interessante links